dijous, 10 de març del 2011

Festa del Rugbi català

Nosaltres mai hem amagat les nostres simpaties pel gran club esportiu de la Catalunya Nord, en vàrem parlar quan deprès de 54 anys l'equip de Perpinyà tornava a guanyar el Planxot, també en parlarem de passada quan l'any passat van perdre la final del TOP 14, és per això que ens produeix una gran satisfacció el que  finalment s'ha confirmat:

L'USAP de Perpinyà jugarà un partit de la Heineken Cup a Barcelona, serà el dissabte 9 d'abril a les 16.30 hores. Desprès de molts anys s'han acomplert els desitjos i els somnis dels aficionats catalans al Rugbi, tant del nord com del sud.
Cal dir però que no serà al Camp Nou, com en un principi s'havia dit, segons sembla problemes amb la gespa, replantada fa poc, han aconsellat no fer el partit a l'estadi del F.C. Barcelona i traslladar-lo a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

El Barça, l'USAP i la Federació Catalana de Rugbi, s'han abocat de ple a la promoció d'aquest partit de Copa d'Europa de Rugbi, el rival serà l'equip francès del RCT Toulon i paral·lelament al partit s'han programat una serie d'activats per convertir l'esdeveniment en una festa familiar; el programa és el següent
  • 11:00h – 15:00h
    Festa, dinar i rugbi experience
  • 15:00h – 15:30h
    Obertura de portes. Entrada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys
  • 15:30h – 16:30h
    Actes culturals. Homenatge a la Federació Catalana de Rugbi, Castellers i Cant de l’Estaca
  • 16:30h – 18.15 h
    Partit USAP-Toulon. Quarts de final de la Heineken Cup
  • 18.15h – 19.15 h
    Tercer Temps. Concert
Un dels vídeos de promoció que més èxit a tingut ha estat el de l'increïble cistella, amb una pilota ovalada, del jugador del Barça de Bàsquet  Joe Ingles. Apostoflant



S'ha creat un web de l'esdeveniment: http://usapabarcelona.cat/