dijous, 3 de març del 2011

24 a 26. No és el resultat d'un partit d'handbol

El titular d'aquest article fa referència al número de pàgines del darrer Butlletí Municipal de Sant Feliu de Llobregat (24) i el número de fotografies on hi surt la nova Alcaldessa (26).

Aquest número 438 del Butlletí podria passar perfectament per la revista local del PSC. El color vermell corporatiu del partit surt de manera descarada i reiterada gaire per tot arreu. Te vint-i-quatre pàgines i la senyora alcaldessa Lourdes Borrell, hi surt vint-i-sis vegades en diverses fotografies, la de la portada, sense comentaris, a tota plana, per a ella sola, inaugurant carrers, rebent la vara d'Alcaldessa etc....

Per un moment és com si haguéssim entrat en el túnel del temps i tornéssim als pitjors temps de les majories absolutes de Francesc Baltasar i el PSUC, amb uns Butlletins Municipals plens de nepotisme i propaganda.

Aquestes pràctiques de manipulació, en els mitjans públics, pensàvem que estaven desterrades de Sant Feliu o de qualsevol altre poble o ciutat. Considerem que és immoral dedicar els diners de tots, per la promoció personal d'una candidata (o candidat) a l'alcaldia de qualsevol municipi del país. Si algú vol promocionar-se que sigui amb els mitjans del seu partit, que els butlletins municipals els paguem entre tots.

Si no ens creieu ho podem comprovar vosaltres mateixos aquí sota: