diumenge, 13 de març del 2011

Silvia Padilla, freak des del canal que criticava la telescombraria.

Quan va irrompre el programa "Operación Triumfo"  al món televisiu, va causar un fort impacte d'audiència. El programa s'emetia al principi pel primer canal de  "Telvisión Española" i la resta de cadenes van començar a emetre succedanis d'aquest format de programa.

La cadena de televisió Cuatro, des del seu naixement volia donar lliçons a tothom del que era bona i mala televisió, i amb aire de superioritat criticava tot allò que anomenaven tele escombraria. Ells deien, que ensenyarien a tothom el que era l'autèntica televisió de qualitat. El diari del mateix grup El País, llençava dures crítiques contra el programa ideat per la productora catalana Gestmusic.

Malgrat tot al final, el canal de televisió del grup PRISA, va caure a la temptació de fer un concurs musical. Per donar cert vernís de qualitat, van comprar el format d'un programa de gran èxit a les illes britàniques anomenat The X Factor, que havia donat a conèixer excel·lents artistes com Leona Lewis.

Esperançats en trobar un artista de dimensions similars, van començar a emetre el programa, però les coses no anaren com ells pensaven i el càsting fou una gran desfilada de freaks, ni rastre d'artistes amb talent, així doncs qui millors resultats d'audiència els hi van donar van ser una serie de personatges casposos, que no sabien cantar, amb cançons impossibles, interpretades sense cap tipus de vergonya, el màxim exponent dels quals va ser la valenciana Silvia Padilla i la seva espantosa cançó Ponte el Cinturón.



Ningú s'ha d'estranyar doncs, que la cadena de televisió Cuatro hagi acabat en mans del referent de la tele-escombraria i la caspa hispana: Telecinco, propietat del pervertit President Italià, Silvio Berlusconi.