dijous, 31 de març del 2011

Eduardo Inda, deixa l'esport en pau

En aquest Blog em parlat dues vegades de Eduardo Inda l'infame director del diari Marca que com tothom sap es el diari que millor barreja esport i política de tot el món.
Primer vàrem fer un perfil del personatge més endavant ens fèiem ressò d'un grup de Facebook, que amb el descriptiu nom Por el despido de EDUARDO INDA de MARCA y su expulsión del periodismo, un nombròs grup d'espanyols demanvaen el cessament del director doncs sentien vergonya aliena per la seva manera de fer.

El propietaris Italians del grup de comunicació al qual pertany Marca, n'estan fins el cap d'amunt d'Inda, i el progressiu desprestigi del diari i sembla que li buscaran un càrrec a la minúscula (en audiència) televisió del grup VEO7.
En el record de la majoria, quedara la ignominiosa campanya contra l'entrenador del Real Madrid la temporada passada, Manuel Pellegrini, qui va ser menyspreat insultat i fins i tot acomiadat des del diari.

Un grup d'internautes ha modificat aquella lamentable portada on Inda acomiadava Pellegrini, per acomiadar a don Eduardo aquesta vegada.