dissabte, 11 de setembre del 2010

La Diada i el nou Independentisme

Últimament, sembla que l'esport preferit del nou Independentisme és carregar contra ERC. Les ires d'aquesta gent sempre van mal enfocades, des d'aquest món, és crítica amb molt mala llet al partit de Puigcercós, el nois d'Intereconomia no ho farien millor.

Aquesta setmana s'ha fet pública una carta del CCN (Centre Català de Negocis) acusant a ERC de no se que, repetim sembla que l'únic horitzó del nou independentisme sigui culpar a ERC de tot. Sembla que si encara no som independents, és per que ERC no vol, oblidant que les forces hegemòniques del país (CiU i PSC(PSC-PSOE)) són unionistes.

No ens agrada gens com ens barallem els independentistes. Esperem i desitgem que aquesta Diada, l'independentisme, en general, no torni a fer el ridícul, a fer-se retrets, a discutir de manera estèril,  debats del tipus, tu m'has fet, tu m'has dit, si tu fas jo faré, etc..

Moltes vegades aquestes discussions agafen un caire ridícul, i ens ve al cap aquella memorable escena de la pel·licula La Vida de Brian..........