dijous, 9 de setembre del 2010

Algunes esmenes al codi ètic de la Junta de Sandro Rosell

Recentment, i cara la galeria, la nova junta del Barça presidida, per Sandro (Alexandre) Rosell, ha aprovat un nou codi ètic pels seus directius. La mesura està força bé però tal com diu el soci Jordi Gespes en al seu facebook si podrien introduir algunes esmenes, aquí les seves propostes:


1- No tindràs empreses del sector dels esports, especialment del futbol, com Bonus Sports Management, la qual encara no tenim constància que hagi venut el senyor Rosell tal i com va prometre en campanya electoral.
2- No estaràs imputat per corrupció per la Fiscalia Brasilera per haver participat en el cobrament irregular de 3'5 milions d'euros per part d'una empresa propietat del president Rosell (Ailanto) en un partit entre Brasil i Portugal.
3- Els directius no patrocinaran una secció professional del FC Barcelona com fa l'empresa Borges del directiu Ramon Pont amb la secció d'Handbol. És lleig i incompatible.
4- No demanaràs disculpes a ningú per ser catalans ni per parlar en català en els actes oficials del FC Barcelona.
5- No insultaràs la història del Barça maltractant públicament les seves figures històriques.
6- No embrutaràs el prestigi del Club filtrant a la premsa de Madrid falses insinuacions sobre la honradesa i dignitat dels que han estat dirigents del FC Barcelona.
7- No manipularàs els comptes del Club en el teu benefici per no haver d'avalar, imputant al teu favor els ingressos que han obtingut altres.

No cal dir que aquest blog subscriu les set esmenes.