divendres, 24 de setembre del 2010

El Gato al agua, pedagogia de l'odi

Hem parlat molt en aquest blog de la gent d'Intereconomia Televisón, dels seus singulars i poc objectius Informatius, dels seus curiosíssims i poc rigorosos reportatges, d'alguna de les seves tertulianes com Isabel Duran, així com del seu principal impulsor Julio Ariza, creador d'un grup multimèdia, que satisfà els principis bàsics de la caverna.

Avui parlarem del seu programa estrella el Gato al Agua, que es un programa on l'insult, la difamació, i l'odi són el pa nostre de cada dia. El programa te el format de tertúlia moderat pel "periodista" (o no) Antonio Jiménez. Els tertulians cada dia és barallen a veure qui la diu més grossa i l'audiència mitjançant vots per SMS, decideix qui ha sigut el tertulià mes cafre del dia i s'emporta "el gato al agua" un premi en forma de petita estàtua d'un gat. Els seus tertulians a part de gastar una considerable dosi diària de bilis, mala bava i odi, també consumeixen grans quantitats de gomina i tint pel cabell.

En Aquest programa va ser on Eduardo Garcia Serrano va qualificar la Consellera de Sanitat Marina Geli de guarra, puerca i zorra, molt cristià tot plegat.

Com sempre el millor resum del programa l'han fet els nois de Polònia.