diumenge, 6 de maig del 2012

Jorge Moragas, caverna nostrada

La caverna te la seva versió nostrada, parlem de ciutadans catalans encantats amb l'espoli i que són capaços de fer qualsevol tipus de discurs per tal de acontentar l'amo i que aquest el premiï amb un càrrec.

Un clar exemple d'això és Jorge Moragas Sánchez (Barcelona, 1965), un advocat, diplomàtic i polític català. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, té diploma del Centre d'Estudis Internacionals de Barcelona i de la Universitat de Drew (EUA). Des del 1995 és diplomàtic i ha estat assessor de Protocol de la Presidència del Govern espanyol (1995-1998 i Director del Gabinet del Secretari General de la Presidència del Govern (1998-2002). És secretari executiu de Relacions Internacionals del Partit Popular, membre del Comitè Executiu Nacional i del Comitè Regional del PP a Catalunya. Des del desembre de 2011 és cap de gabinet del president del govern espanyol.

Aquest home ha estat d'actualitat, aquest cap de setmana, pel seu discurs en el Congrés del PP català. Un discurs on ha carregat amb tots els tòpics contra el catalanisme:

Moragas, ha carregat amb contundència contra la "deriva suïcida" del nacionalisme català i la seva política "infantil, irresponsable i immadura" de buscar enemics "externs", en el Govern espanyol.
Literalment ha dit (en espanyol naturalment): "Mientras CiU relee las bases de Manresa, nosotros miramos el pacto fiscal de la UE,  el PP vive en el siglo XXI, en contraposición a los nacionalistas catalanes, instalados, en el siglo XIX".

Ja ho diuen que amb el PP tornem enrere!