dijous, 24 de maig del 2012

La caverna escalfa motors per la final de copa

Com no podia ser d'un altre manera la caverna ha decidit polititzar la final de copa.
Després de les feixistes declaracions de la líder ultradretana i Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, on reclamava suspendre el partit si és xiulava l'Himne espanyol  i els representants de la casa reial.

Ara el tribunal (?) superior (??) de justícia (???) de Madrid, ha autorizar la manifestació, de la Falange Española i de las Jons ( no sabem si autèntica, joseantoniana o proletària) amb el lema "Marcha por la unidad de España"



Està clar que volen violència, incidents i detencions per ensenyar al món que bascos i catalans som molt dolents. Doncs no, no caurem en les seves provocacions, xiularem l'himne, en exercici dels nostres sentiments i de la llibertat d'expressió que ens empara, i no cometeren cap acte de violència!

2 comentaris:

el sofà taronja ha dit...

Millor impossible... sembla que t'hagin escoltat... i a sobre un 3-0 com a despedida... i una bona xiulada... ara tinc la impressió, no se que en penses tu però, cada cop vascos i catalans anem més... separats com si uns no volguéssim saber res dels altres... que en penses??

El Crostó ha dit...

Els bascos, sempre han anat molt a la seva, i ens han deixat sols més d'una vegada, nosaltres els mirem molt més a ells que no pas ells a nosaltres