dilluns, 26 de març del 2012

'Where The Trail ends', el repte

En aquest blog em parlat diverses vegades de reptes esportius extrems. Vam començar amb el Buggy Rollin, espectacular descens sobre patins, deprés parlàrem del Cliff Diving, salts sobre l'aigua en escenaris  espectaculars i sorprenents, i l'últim repte d'esport extrem del qual vam parlar va ser Dean's Blue Hole, la immersió a pulmó, en el forat més profund del mar.

El nou repte d'avui el proposa Red Bull (qui sinó) que ha iniciat un nou projecte per a aquesta temporada de la mà de Freeride Entertainment.'Where The Trail ends' (On acaba la ruta) és un serial que ha arrencat aquest any amb l'objectiu de fer les delícies dels amants a les dues rodes sense motor.

Tres dels esportistes més destacats d'aquesta disciplina, Darren Berrecloth, Kurt Sorge, i Doerfling James, han estat els triats per gravar un primer tràiler en el desert del Gobi (Xina). Pujats en les seves bicicletes tot terreny, tots ells es juguen la vida descendint per camins mai explorats.

En 'Where The Trail ends' poden veure's disciplines denominades com Freeride Dirt, Slopestyle o Freestyle. Tot un espectacle d'esport extrem per a l'ull humà, però que molt pocs s'atreveixen a fer.