dimecres, 13 d’abril del 2011

Més esport extrem Cliff Diving

Si el passat més gener parlàvem d'un nou esport extrem el  el Buggy Rollin, avui en ve de gust parlar d'un altre esport dels anomenats extrems, sobretot per la perillositat en la seva pràctica, en referim al Cliff Diving

Molt pocs s'atreveixen a fer el que aquests esportistes han realitzat aquests dies en terres mexicanes. RedBull ha celebrat la seva prova de Cliff Diving a Yucatán. Ha estat la segona de les set parades que estan incloses en el calendari 2011. Els escenaris, tots espectaculars.
El passat 12 de març es va disputar la primera prova d'aquest peculiar esport a Rapa Nui, a l'Illa de Pasqua (Xile). En les properes cites, el Cliff Diving RedBull (sempre Red Bull en aquests tipus d'esports), visitarà països com Grècia, França, Ucraïna o Estats Units. Però molts us preguntareu, com és aquesta competició?. Doncs bé, els 12 millors saltadors d'altura que representen de tots els racons del món lluiten per aconseguir els millors exercicis... des de gairebé 30 metres d'altura!!

Cinc jutges són els encarregats d'avaluar a tots els saltadors, de moment, el colombià Orlando Duque lidera la classificació després de guanyar a Yucatán i sumar en les dues primeres proves un total de 486 punts. Aquest esport és presenciat per molts espectadors per l'espectacularitat dels salts i per la bellesa dels llocs on es celebra la competició. Aquest vídeo és de la proba de Yucatán però en podeu trobar molts més a la xarxa.