diumenge, 24 d’abril del 2011

La Gaceta esborra l'esvàstica d'un legionari en una processó de Setmana Santa

El diari La Gaceta, del Grup Intereconomia, ha esborrat l'esvàstica del legionari que apareix en una fotografia, aixecant la imatge del Cristo de la Buena Muerte dijous passat durant la processó de Setmana Santa a Màlaga.

La foto de portada del diari del divendres dia 22 d'abril, mostra un grup de legionaris portant el crist amb el següent titular: Orgullosos de nuestra Semana Santa. A la fotografia original, enviada per l'agència EFE, es pot apreciar el símbol nazi tatuat al braç d'un dels soldats de la Legió. L'agència EFE nega haver manipulat la imatge abans d'enviar-la al diari.

Ens trobem doncs davant d'una nova manipulació del grup Presidit per Julio Ariza, que sembla abonat a aquesta secció, doncs ja n'havíem parlat en en aquests altres posts:

Torna el NODO? Ignominiosa manipulació de la manifestació del 10-J, la més gran manifestació celebrada mai a la ciutat de Barcelona.

Intereconomía i els preservatius, Lamentable i demagògica crítica de l'us del preservatiu al continent Africà

Les mentides d'Isabel Duran, Recull de mentides de la ultracatòlica periodista (?) Isabel Duran a la tertúlia del programa El gato al Agua