dilluns, 9 de novembre del 2009

La Gaceta, nou diari cavernari

Des del passat dimecres 21 d'octubre "La Gaceta de los Negocios", passa a dir-se senzillament "La Gaceta" i deixa de ser un diari estrictament econòmic per ser un diari generalista (i molt cafre per cert).
Julio Ariza propietari i president del grup Intereconomía va fer-se amb el control d'aquest diari desprès de mesos de negociacions.

El nou director del diari és Carlos Dávila. Aquest "periodista" va ser director de la revista ultracatòlica Época, també és conegut per haber qualificat a Boris Izaguirre de “abreculos”, “un personaje abyecto” i que “en cualquier otro país del mundo debería estar sencillamente en la clandestinidad”.
La directora adjunta és Maite Alfageme, que era la sostsdirectora de la mateixa revista.

La línia editorial del diari va en consonància amb tot el grup. La manipulació informativa és preocupant, a tall d'exemple un dels temes estrelles és el següent.

Sota un titular d'impacte "El Español destierra la bandera rojigualda". Noteu que posen el nom del club amb ñ. Comencem un delirant reportatge, on acusen a Sanchez Llibre d'agafar la deriva nacionalista de Laporta (?????) i altres tonteries no contrastades. Com a mostra un paragraf:

Fotógrafos a sueldo retratan a todo aquel que las exhibe. Un grupo de aficionados se ha movilizado contra esta política. La directiva que preside Daniel Sánchez Llibre está en una deriva nacionalista radical similar a la de Laporta en el Barcelona. Desde el club hay una orden tajante que no admite matices: no se puede ver una sola "mancha" española en el graderío.

1 comentari:

Clara González Juidías ha dit...

Per cert, saps el que més m'agrada del canal de televisió d'intereconomia? LA PUBLICITAT

em fa moltissima gràcia...¬¬


Ah!, mira això: http://gerassime.blogspot.com/2009/11/10-cosas-que-me-gustan-del-catalan.html

(el punt 10 té faltes d'ortografia :P)