diumenge, 10 d’abril del 2011

10-A Barcelona Decideix, avui més que mai capital de Catalunya

Avui arribem a la culminació del procés iniciat a Arenys de Munt el passat 13 de setembre de l'any 2009, la consulta per la independència arriba al cap i casal.
D'aquella primera consulta al petit poble del Maresme, amb una sola mesa electoral, passem a la complexa organització de Barcelona Decideix, amb més de 3.000 voluntaris i més de 350 col·legis electorals.
L'esforç fet per organitzar la consulta a Barcelona, també s'ha vist recompensat per la gran quantitat de personalitats que s'han adherit a la consulta, així com el gran nombre d'entitats que hi han col·laborat.

Les consultes s'han convertit en un autèntic fenomen de mobilització i participació popular, per desesperació dels no demòcrates (auto-anomenats no nacionalistes) que han intentat primer ignorar-les (sense èxit), desprès ridiculitzar-les (sense èxit), per passar al finalment a atacar-les de manera des-acomplexada, la portada del Periodico de divendres 8 d'abril de 2011, passarà a la història com a clara mostra de l'auto-odi de determinada casta periodística (per sort en regressió) del País.

Avui, la capital catalana actuarà de cap de cartell del que s'ha anomenat més d'una vegada la festa de la democràcia que pregunta "Està d'acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la unió europea?

Tots el Barcelonins a votar !!!!!!