dissabte, 17 de març del 2012

Samsung Galaxy S3, què podem esperar

Mesos de rumors, filtracions i retards. Sembla que la primera imatge de la Samsung Galaxy S3 s'ha filtrat.
Però, què podem esperar del nou terminal de la marca sud-coreana? A hores d'ara no crec que quedi cap dubte que en unes setmanes serà presentat en societat després d'un any de continus rumors. No en va és el terminal referència d'Android i els de Samsung de ben segur que voldran mantenir aquest estatus guanyat en dos anys.

Cercar quina pot ser l'evolució de la pantalla de la gamma alta dels telèfons Galaxy no és complicat. El Samsung Galaxy S3 podria augmentar la pantalla del model anterior, fixada en 4.3 polzades, fins assolir la xifra de 4/6 polzades . No augmentar podria considerar per alguns com un pas enrere, mentre que pujar per sobre de les 5 polzades el deixaria molt a prop d'una gamma nova que Samsung no voldria trepitjar tan aviat, la del seu Note . Així que 4.6 polzades és una xifra sensata i molt possible.

Aquest creixement d'una part tan important en un telèfon vindria convenientment acompanyada de major resolució, concretament 1280 × 720 píxels . La tecnologia escollida per a ella seria una Super AMOLED Plus amb cobertura Gorilla Glass i una densitat de 319 ppp.

Caldrà estar atent a si Samsung opta per donar-li una mica de curvatura a aquesta nova pantalla gràcies a la seva pantalla FOLED .

Doncs només hem d’esperar al Samsung Unpacked que tindrà lloc el proper dia 22 de maig a Londres. Si us fixeu en la imatge d'aqui sobre, coincideix el dia de la presentació amb el dia que posa al terminal, casualitat o no?