dimecres, 28 de març del 2012

Bauzá contra L'IES Marratxí

Tots coneixem l'implacable política, que segueix el Partit Popular, allà on governa, per exterminar la llengua catalana, en aquest blog ho hem denunciat diverses vegades: Primer en el post, Francisco Camps vol erradicar el català de les escoles valencianes, més endavant amb aquest altre Jose Ramon Bauza, còpia Francisco Camps per anar contra el català

Ara el President de les illes a fet un pas més, fent que el català no sigui un requisit per treballar a l'administració. La resposta a les illes comença a ser contundent, diumenge Palma va viure la manifestació més multitudinària dels últims anys.
Un dels actes que més a molestat l'intolerant govern de Jose Ramón Bauza, ha estat aquest innocent vídeo fet per l'Institut de Marratxí.



La directora general de Planificació de la consellera d'Educació, Mercedes Celeste, va amenaçar ahir l'equip directiu de l'Institut d'obrir-los un "expedient informatiu i disciplinari, si és el cas", perquè cal "retornar a la situació de pau que hi hauria d'haver en el centre en aquest moment"

Absolutament delirant que els polítics del PP és molestin per una lletra com aquesta:

Mira que a les terres de les Balears
has de canviar la llengua pel castellà,
però qui ha estat l’inventor,
ganes de tocar els collons!!!

No cal que et digui, nano, que som mallorquins,
que xerram amb els altres com ens surt de dins,
però cal recordar
el que ells ens volen robar.

Gent de Marratxí,
a on és que anau?
què ha passat aquí?
tots la veu alçau!

Si es posen pesats,
ho tenim pensat:
Ens enllaçam per la llengua, ah ah
Enllacem-nos per la llengua, ah ah.