diumenge, 23 d’octubre del 2011

Dean's Blue Hole, el forat blau, més profund



En aquest bloc hem parlat més d'una vegada d'esports extrems, com el Cliff Diving, o el Buggy Rollin,  avui en aquesta línia us portem unes imatges maques de veure, per la seva espectacularitat i perquè a més formen part ja de la història dels esports extrems. El protagonista és l'esportista francès Guillaume Nèry, especialitzat en free diving (també anomenat apnea) i es va enfrontar al forat blau més profund del món, sense cap tipus d'ajuda, només amb els seus pulmons.

Guillaume Nèry va viatjar fins a les Illes Bahames per enfonsar-se al Dean 's Blue Hole, de 202 metres de profunditat, la seva immersió, va servir a més, per realitzar un vídeo que mostra la dificultat i la bellesa d'aquest forat blau. La seva gesta ha donat la volta al món i les imatges, que us mostrem aquí sota, han estat una autèntica sensació a Youtube (més d'un milió de visites).

Nèry és el campió del món en apnea i el Dean 's Blue Hole de les Illes Bahames duplica pràcticament la resta dels forats blaus que estan repartits per tot món. Els forats Blaus són coves submarines, normalment circulars i formades a l'Edat de Gel

Ara només cal que gaudiu de les imatges.