diumenge, 12 de juny del 2011

Ivan Zayas, la cançó freak de l'estiu?

El passat mes de maig parlàvem de Joan de Son Rapinya, el freak amateur de Mallorca, possible candidat a la cançó freak de l'estiu, ara li ha sortit un dur competidor és diu Ivan Zayas.

Va néixer a Alzira (País Valencià) en una família on el cant sempre havia estat present. Va créixer i es va criar al seu poble natal on va estudiar fins a segon de Batxillerat. L'any 2004 va participar en el concurs de karaoke del seu institut on va quedar en segona posició i menció especial del jurat com a millor coreografia (?).
El 2005 va voler aprendre altres tipus de ball com el funky i es va formar durant tres anys en una acadèmia del seu poble actuant en nombrosos espectacles i exhibicions.

Guanyador de la fase de Madrid en un important concurs que al final no va quallar "los managers" de la cadena de televisió Cuatro amb la seva cançó Voley Playa, aquesta cançó ha començat a circular per la xarxa a gran velocitat, aquí us posem un vídeo de Gandia Televisió, on desprès d'una breu entrevista l'inefable Ivan canta la canço esmentada, amb una coreografia molt personal, en fi ja direu.