dimecres, 19 de gener del 2011

Smile, que venen el Indis!!! (2)

El passat més d'agost parlàvem en aquest post, d'un innovador Tablet PC, disenyat i fabricat a la Índia i equipat amb el sistema operatiu de google, el cada vegada més popular Android.
Doncs la indústria Índia no para, aquest cop amb la col·laboració del disseny Suec i fabricació Tailandesa.

S'acaba de presentar al Consumer Electronic Show de Las Vegas, un innovador smartphone, parlem del Smile, no es tracta d'un terminal revolucionari ni amb grans fites a nivell tècnic, l'encant  resideix en la seva senzillesa i una tornada a tot allò que és bàsic: pantalla QVGA de 2,6 polzades, teclat QWERTY complet, processador Qualcomm, sintonitzador de ràdio, brúixola i càmera d'amb prou feines 3 megapíxeles,.

Té molts números per triomfar en un mercat que busca solucions senzilles i econòmiques, una configuració molt similar a la de les BlackBerrys, però amb un sistema operatiu molt més poderós i en plena expansió: Android 2.1. De fet, aquest motiu és més que suficient perquè RIM (fabricant de les BlackBerrys) es preocupi davant l'arribada d'un inesperat rival que competeix en el format pantalla més QWERTY
Encara que de moment no ha transcendit el preu, sortirà a la venda a la Índia a finals de gener, i de ben segur, que amb posterioritat saltarà als mercats Occidentals.

2 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Ui..., potser es massa anar cap enrrere...

Aquí sí, em sembla que de moment segueixo quedant-me amb el ipad.
Sí, sí, d'apple..... tot i que un amic s'ha comprat una tablet amb Android que està molt bé.....

;)

El Crostó ha dit...

anar enrere, per que?
No sabia que t'agradés l'Ipad