dijous, 13 de gener del 2011

La Pilota d'Or i la mare que va parir als no nacionalistes

Vagi per endavant dir que a nosaltres ens hagués fet molta il·lusió que Xavi hagués guanyat la Pilota d'Or, probablement aquest any se'l mereixia més que mai, però el resultat ha sigut just

La premsa esportiva (?) cavernària no ha paït gens bé que Messi guanyés la pilota d'Or, volien convertir l’entrega del premi en una exaltació de la caspa roja, és a dir, en una orgia desbocada de nacionalisme espanyol tronat. Desprès de veure com cap membre de "la Roja" tenia premi (ni entrenador ni jugador), van optar per practicar el seu esport preferit: atacar el Barça, assegurant que el triomf del Messi provocaria una fractura al vestidor. Que previsibles que son.

Pobrets els qui sempre acusen als catalans de barrejar política i esport, necessiten un mirall, veure la portada del Marca amb el seu logo pintat amb els colors de la bandera espanyola, en homenatge a la “derrota”, o insultar a Joseph Blatter (President de la FIFA) acusant-lo d’anti-espanyol, només per que el premi no se l’emporta cap jugador de "la Roja", és fer el ridícul a nivell mundial, també es fer el ridícul la portada del diari As, “España està que trina”, per un afer (només?) esportiu com si els espanyols no tinguessin altre preocupació que l'entrega d'aquests premis.

Veure l'espectacle de gent que s'auto-anomena periodista en certes tertúlies esportives de televisió, on expliquen amb ràbia que el resultat de la pilota d’Or significa un menysteniment cap a Espanya, els espanyols i la seva selecció de futbol, dirigint les "culpes" de l’elecció de Messi cap el Barça i afirmant, sense cap proba, que el club ha fet campanya a favor de l'argentí, forma part de la lamentable dinàmica cavernària.

La cirereta del pastís la va posar Televisión Española, al seu canal 24 hores, fent cas de la suposada filtració del diari italià Gazzeta dello Sport, on deien que la Pilota d'Or seria per Iniesta, van editar la capçalera de la notícia abans de l'entrega i és podia llegir "Iniesta es de Oro Mejor jugador del Mundo en 2010 por delante de Xavi y Messi" mentre es veia a Messi recollint el trofeu. Com diria aquell apostoflant.

Tot és pot resumir en una piulada molt divertida llegida a Twitter:
“Una nit trista per la selecció espanyola" Espera que ploro!! XDDD