dissabte, 22 de gener del 2011

Companyies de serveis o de nyaps?

El juliol de 2009 vàrem fer un post amb vídeo inclòs denunciant un dels nyaps immobiliaris més grans de la història de la humanitat, passava a Xina i comentàvem que l'Espanya del "pelotazo" no era l'únic lloc del món on i havia llestos i vius al món immobiliari i que aquests estan escampats per tot el món.

Tots en algun o altre moment hem patit, la potineria i el mal servei de les companyies elèctriques, ens pensem que una companyia de serveis (si les elèctriques ho son encara que no sembli), planifica les coses pensant en els seu clients-usuaris de manera que si fa una modificació haurien de procurar causar el mínim enrenou, però la cosa no és així i segur que alguna vegada heu patit tallades de llum sense previ avís, baixades inesperades de tensió que ens han fet malbé electrodomèstics etc...

Aquest comportament de menysteniment dels clients, improvisació i manca de professionalitat no és exclusiu de les companyies elèctriques d'aquí, sembla que és un mal global.

El passat 10 novembre de 2010 a Springfield (Ohio, EEUU), els operaris d'una companyia elèctrica tenien l'encàrrec de demolir una torre de 83 metres d'altura, quan detonen les càrregues explosives posades a la base, en lloc d'anar cap al costat previst l'estructura descendeix cap als espectadors i edificis propers destrossant part dels equips elèctrics del voltant. Tot passa en directe i per televisió. Vuit mil persones és van quedar sense llum.