dimecres, 25 d’agost del 2010

OlivePad, que venen els Indis!!!.


El Passat més de febrer parlàvem en aquest post, d'un possible competidor de l'Ipad d'Apple, desenvolupat per un grup de recerca de la Universitat de Còrdova (Espanya). Sembla ser que a la Índia apareixerà un rival d'alçada de l'últim giny de la marca de la poma.

Avui parlem del nou  OlivePad, que serà comercialitzat per l'operador indi de telefonia mòbil Olive Telecom, en principi al seu país d'origen, però és possible que a causa de l'interès despertat a Occident, es comercialitzi properament. “Hem rebut moltes sol·licituds d'operadors europeus i esperem llançar el tablet en aquests mercats en breu”, va afirmar Artem Orange, CEO de l'operador. I la veritat és que no li falten arguments al dispositiu per no passar desapercebut a l'exigent mercat occidental: el tablet compta amb una pantalla tàctil de 7 polzades, Bluetooth, WiFi, GPS, jack de 3,5 mm per a auriculars, també compta amb una càmera de fotos de 3 megapíxeles, port miniUSB, suporta targetes d'emmagatzematge SD, i el que resulta més interessant, poden fer-se i rebre's trucades amb el dispositiu.

Són precisament aquestes últimes prestacions tècniques, el fet que compti amb Android (el sistema operatiu mòbil del moment) i un preu molt agressiu (uns 425 dòlars), els arguments de pes per fer front al dispositiu d'Apple.

2 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Espectacular!

Si es que aquests indis no podien ser tontos.... i android... millor imposible senyors!
I 425 dólars està molt bé!

maddy ha dit...

Oliva va llançar el primer telèfon mòbil Android a l'Índia

Olive Mobile Phones