dimecres, 11 d’agost del 2010

La Roja contra el Barça

La federació espanyola de futbol a consumat la vergonya anunciada. El seleccionador d'aquesta federació, Vicente del Bosque, a convocat a set jugadors del Barça, per jugar una costellada a l'estadi Azteca de Mèxic DF (més de 2.000 metres d'alçada) aquest 11 d'agost.

Cal dir que els jugadors del Barça encara no s'han pogut entrenar amb els seu equip (que és qui els hi paga els onerosos sous) des del passat 16 de maig, dia en que és va acabar la lliga, i que d'aquí tres dies és juga el partit d'anada de la Super Copa d'Espanya a Sevilla (competició organitzada per la mateixa federació espanyola de futbol). Tot aquest despropòsit ens porta a fer-nos les següents preguntes.

-Per que la FIFA, autoritza com ha data per fer partits de seleccions l'onze d'agost? just només un més deprès de finalitzar el Mundial de Sudàfrica i en plena pretemporada  dels clubs.

-Per que la federació espanyola (presidida per l'incompetent Angel Maria Villar) aprofita aquesta data per concretar un "bolo" transoceànic, que perjudicarà sobretot els jugadors del Barça que s'hi juguen la Supercopa tres dies desprès?.

-Per que Vicente Del Bosque (ex-jugador i ex-entrenador del Real Madrid) convoca 7 jugadors de Barça, per un partit on no s'hi juga res.

-Per que el nou President del Barça, l'apolític Sandro (Alexandre?) Rosell, calla davant d'aquest abús?.

Tots sabem que hagués passat si això ho haguessín fet amb l'anterior President Laporta. Ell  segur que no s'hauria callat res, ni abans ni desprès de la convocatòria, i probablement hauria fet efecte.

Tornem al Barça poruc i que demana perdó per ser català, en fi males vibracions i això que la pilota encara no ha començat a rodar. Als culers només ens queda confiar en Guardiola (per quantes temporades més?)