divendres, 13 d’agost del 2010

Els deu accessoris més ridículs per l'iPhone

Els accessoris de l'iPhone s'han convertit en una manera de facilitar la vida als usuaris d'aquest telèfon. Però no sempre acaben sent útils.
La revista Mashable ha elaborat una llista amb els deu accessoris per l'iPhone més ridículs que existeixen al mercat.

Visor de televisió
Amb aquesta singular gorra es poden veure pel·lícules a qualsevol lloc. Costa uns 20 dòlars.
La web de tecnologia Gizmodo ho ha qualificat com el millor accessori de la història de l'iPhone. Però també com el pitjor.

Guants amb dits al descobert
Alguns li trobaran utilitat. Aquest invent va destinat per tots aquells que intentin utilitzar el seu iPhone amb els guants posats. Per solucionar aquest enorme problema un grup de nord-americans han creat uns guants que deixen al descobert els dits índex i polze per poder tocar els botons de l'aparell.

Suport per a videojocs
Aquesta espècie de volant és en realitat un adaptador per jugar més còmodament (o no ) amb l'iPhone. Sempre que estigueu asseguts al sofà de casa vostra, no és gaire portable. El preu aproximat del "Marware Game Grip" ronda els 40 dòlars i es pot adquirir, com la majoria d'accessoris, a través d'internet.

Funda de cowboy
Aquesta funda farà les delícies dels pistolers. En aquest "iPhone Gadget Holster" es pot guardar l'iPhone, els auriculars, les claus, monedes, i altres coses. Així no serà necessari portar els aparells a la butxaca.

Llapis tàctil
Una de les millors característiques de l'iPhone és, segons el propi Steve Jobs (Director general d'Apple), la seva pantalla tàctil. Però alguns preferiran (hi ha gent per tot) fer servir un llapis tàctil al més pur estil de les arcaiques PDAs, per no posar els seus dits al caríssim aparell.

Teleobjectiu per a la càmera de fotos
Un altre dels accessoris més curiosos per al dispositiu d'Apple. Amb aquest teleobjectiu és possible augmentar fins a sis vegades la imatge, encara que per fer fotos així, el més recomanable és comprar-se una càmera de fotos réflex, i fer servir el telèfon per a altres coses.

Funda amb forma de dessuadora
Les fundes per l'iPhone tenen la seva utilitat, especialment per als esquerrans que s'hagin comprat l'última versió del smartphone, però aquesta amb forma de dessuadora no sembla la millor opció. Ara això no se sap mai.

Suport per a paper higiènic
Un dels accessoris més surrealistes de tots. Aquest altaveu inclou un suport per col·locar-hi el rotllo de paper higiènic. El seu nom complet és "iCarta Toilet Roll Holder".
Teclat físic
Encara que l'iPhone tingui el seu propi teclat (virtual), els creadors d'aquest accessori han pensat que seria molt millor incorporar un teclat físic al dispositiu.

Netejavidre
Un eixugaparabrisa per l'iPhone, d'efectivitat i practicitat dubtosa. Tant de bo sigui només una broma. Funciona amb connexió USB, com no podia ser d'una altre manera. Desconeixem el preu d'aquest singular "gadget".

4 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Vaja, crec que em quedo amb el suport per a paper higiènic.
Clarament.

;)

El Crostó ha dit...

Segurament és el més pràctic

sembrestels ha dit...

M'ho havia deixat: tens el mateix nom que la panaderia del meu poble, jijiji. Lo Crostó, els millors croisants i barres de pa tretes del forn de la pobla, però menja-te-les ràpid, sinó són xiclet.

El Crostó ha dit...

Ho tindre en compte si algun dia vaig al teu poble ;)