dissabte, 5 de juny del 2010

Android versus iPhone


Android (el sistema operatiu per mòbils de google) guanya terreny a Apple i el seu iPhone.
A poc a poc, li està menjant terreny demostrant que en molt aspectes ho pot fer millor. La revista Maximum PC ha recollit alguns d'aquests aspectes en :10 Things Android Does Better Than iPhone US 

1.-Amb Android es pot utilitzar més d'una aplicació al mateix temps: una cosa que l'iPhone permet fer solament amb les aplicacions natives del seu gadget. Encara que en aquest aspecte el mòbil d'Apple canviarà amb la introducció aquest mes de juny de la seva nova versió. 

2.-Tota la informació visible en la teva pantalla d'inici: pots utilitzar diferents aplicacions directament en la pantalla d'inici sense haver d'entrar en cadascuna d'elles. Pots veure el temps, escoltar música i mirar la teva agenda.

3.-Una tenda d'aplicacions més permissiva: la tenda de l'iPhone té més de 180.000 aplicacions, mentre la d'Android unes 50.000. La diferència, Apple filtra totes les apps (petites aplicacions) mentre Google no ho fa.

4.-Millors notificacions: gràcies a que Android pot gestionar més d'un programa al mateix temps, les notificacions del teu Facebook o Twitter es carreguen automàticament sense haver d'obrir res. 

5.-Pots triar el maquinari: a causa que Android és un sistema operatiu instal·lat en més de 30 dispositius diferents tens un major ventall de possibilitats per triar el maquinari (càmera, memòria, processador, etc.)

6.-Pots triar la companyia telefònica: l'iPhone està vinculat a una companyia en gairebé tots els països en els quals està. Els mòbils d'Android ofereixen múltiples opcions. 

7.-Android permet instal·lar programari extern: en l'iPhone necessitem fer jailbreak (hakejar-lo) per poder instal·lar programes externs. 

8.-Les configuracions en Android es modifiquen amb major rapidesa: els mòbils amb el sistema de Google ofereixen un disseny més personalitzable. Pots portar les opcions de configuració directament a la teva pantalla d'inici. 

9.-Major integració les xarxes socials: en ser un sistema de Google tots els seus serveis estan millor integrats que en cap altre gadget. 

10.-Major gamma de preus: en córrer sobre diferents mòbils, Android ofereix una major gamma de preus a triar.

5 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

A més, la major part del software d'android és opensource, amb el que demostrem que es pot fer negoci amb el programari lliure.

Android forever!

El Crostó ha dit...

Sabia que t'agradaria.

Clara González Juidías ha dit...

Excel·lent!

Ara només falta que tu tinguis Android i podrem compartir opensource i aplicacions :D

El Crostó ha dit...

Tot arribarà............ El Roger també si vol apuntar

Clara González Juidías ha dit...

Ara ja pots fer el nou post.