dijous, 3 de juny del 2010

Remi Gaillard, el més impertinent

En l'anterior post parlàvem de Jimmy Jump, reventador professional d'actes multitudinaris, la seva última aparició al festival d'Eurovision ha causat furor a la xarxa.
Però ni molt menys aconseguirà el seguiment que te el personatge del qual avui parlarem. Segur que molts el coneixeu sense saber-ho.
Remi Gaillard,  és un humorista francès (de Montpellier), que es va donar a conèixer mundialment a través d'Internet. Te milions de seguidors, i la suma de visites als seus vídeos a Youtube y daylimotion sobrepassen, de llarg, els cent milions.

Es caracteritza per fer bromes, de qüestionable bon gust, a gent del carrer i a parodiar qualsevol anunci joc (de consola d'ordinador) o esport. L'aparició més famosa de Remi Gaillard va ser la final de la Copa de França de 2002, en què va celebrar la victòria amb la resta de jugadors i va arribar a saludar el que era el president de la República Francesa en aquell moment, Jacques Chirac.
Des de jugar a Mario Kart pels carrers, passant per disfressar-se de soldat de la Segona Guerra Mundial simulant el desembarcament de Normandia en una llanxa inflable, fins anar a un camp de golf caracteritzat de Neil Amstrong, Remi sempre sorprèn amb les seves esbojarrades idees.
Avui us portem dos vídeos del singular personatge que deixen les brometes de Jimmy Jump a Oslo, com una cosa angelical.

En aquest primer es dedica a fer la guitza disfressat de Cangur a tothom que és creua amb ell pels carrers de Montpellier.



Aquest altre és de la serie Decathlon, on és dedica a parodiar qualsevol tipus d'esport, emprenyant a tothom.



Si voleu continuar veient les animalades d'en Remi res millor que el seu web nimportequi

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin crack aquest paio