diumenge, 23 de maig del 2010

Eleccions 2.0 (I)

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya (octubre o novembre d'aquest any), és jugaran en una part molt important a xarxa, segons alguns estudis més del 30 % del vot es decidirà a Internet.
Si prenem d'exemple les últimes eleccions britàniques, apenes és van enganxar cartells i les tanques publicitàries no eren omnipresents com en altres conteses. La major part de la campanya és va fer a Internet, sobretot a través de les Xarxes socials Facebook, Twiter, i un incomptable número de blocs, no necessàriament especialitzats en política.
Els partits catalans saben de la importància d'aquestes eines i ja han començat una incipient campanya, de moment en forma de vídeos que pretenen ser virals.

Avui us en presentem tres, per ordre d'aparició són aquests:

Convergència i Unió. El seu vídeo és per publicitar el seu nou lloc web cativistes.cat, intenta emular la pel·lícula Braveheart.



PSC(PSC-PSOE). La veritat és que ens hem mirat vàries vegades aquest vídeo i no acabem d'entendre la relació de les imatges, amb el missatge final, potser ens ho pot explicar algú de vosaltres.



Esquerra Republicana de Catalunya. El vídeo tornarem a vèncer. Fa un repàs de l'obra de govern d'aquest partit, i apel·la, en el tram final a les emocions i a la èpica dels republicans .

2 comentaris:

Nou Barris ha dit...

Ei! Tu ets a Racó Català, oi? Enhorabona pel Blog, jo sóc l'usuari Nou Barris, no sé si hem coneixes.

El Crostó ha dit...

Si sóc usuari del Racó amb aquest mateix nom.
El teu avatar em sona bastant del Racó