divendres, 7 de maig del 2010

Cal cuidar-se menjar sa i fer vida sana


Diuen que tots els dies hem de menjar una poma pel ferro i un plàtan, pel potassi. També una taronja, per a la vitamina C , mig meló per millorar la digestió i una tassa de te verd sense sucre, per prevenir la diabetis.

Tots els dies cal prendre dos litres d'aigua (sí, i després pixar-los, que porta el doble del temps que prendre'ls).
Tots els dies cal prendre's un Activia o un Iogurt per tenir "L Cassei Defensis", que ningú sap quina merda és (ni Susanna Grisó ho sap), però sembla que si no te'n prens un milió i mig tots els dies, comences a veure la gent com a borrosa.
Cada dia una aspirina, per prevenir els infarts, més un got de vi negre, pel mateix. I un altre de blanc, per al sistema nerviós. I un de cervesa, que ja no m'acordo per a què era. Si t'ho prens tot junt, per més que et doni un vessament aquí mateix, no et preocupis doncs probablement ni te n'assabentis.

Tots els dies cal menjar fibra. Molta, moltíssima fibra, fins que aconsegueixis defecar un “sweater”. Cal fer entre quatre i sis àpats diaris, lleugers, sense oblidar-te de mastegar cent vegades cada mos. Fent un petit càlcul, només en menjar se te'n van unes cinc horetes.

Ah, després de cada menjar cal rentar-se les dents, o sigui:
després de l'Activia i la fibra les dents, després de la poma les dents, després del plàtan les dents... i així mentre tinguis dents, sense oblidar passar-te el fil dental, glopejar per cuidar les genives...

Millor amplia el bany i fica l'equip de música, perquè entre l'aigua, la fibra i les dents, et passaràs diverses hores al dia allà dins.

Cal dormir vuit hores i treballar altres vuit, més les cinc que emprem a menjar, vint-i-una. Te'n queden tres, sempre que no t'agafi algun imprevist. Segons les estadístiques, veiem tres hores diàries de televisió. Bé, ja no pots perquè tots els dies cal caminar almenys mitja hora (dada per experiència: als 15 minuts torna, si no la mitja hora se't fa una).

I cal cuidar les amistats perquè són com una planta: cal regar-les diàriament. I quan marxes de vacances també, suposo.
A més, cal estar bé informat, així que cal llegir almenys dos diaris i algun article de revista, per contrastar la informació. Ah!, cal tenir sexe tots els dies, però sense caure en la rutina: cal ser innovador, creatiu, renovar la seducció. Això porta el seu temps. I ni què parlar si és sexe tàntric!! (sobre aquest tema et recordo: després de cada menjar cal raspallar-se les dents!).

També cal fer temps per escombrar, rentar la roba, els plats, i no et dic res si tens gos o una altra mascota... uuups?!

En fi, a mi el compte em dóna unes 29 hores diàries. L'única possibilitat que se m'ocorre és fer diverses d'aquestes coses alhora, per exemple: Et dutxes amb aigua freda i amb la boca oberta així t'empasses els 2 litres d'aigua.

Mentre surts del bany amb el raspall de dents a la boca li vas fent l'amor (tàntric) parat a la teva parella, que de pas mira la TV i t'explica, mentre escombres. Et queda una mà lliure? Truca als teus amics. I als teus pares!! Pren-te el vi (després de trucar als teus pares et farà falta). El Yakult amb la poma t'ho pot donar la teva parella mentre es menja el plàtan amb l'Activia, i demà canvien. I encara sort que ja hem crescut, perquè si no ens hauríem de clavar un Danonino Extra Calci tots els dies.

Úuuuf! Però si et queden 2 minuts, reenvia això als amics (que cal regar com les plantes) mentre prens una cullerada d'All Bran, que va molt bé... I ara et deixo perquè entre el iogurt, el mig meló, la cervesa, el primer litre d'aigua i el tercer menjar amb fibra del dia, ja no sé què estic fent però necessito un bany urgent. Ah, aprofitaré i m'emportaré el raspall de dents...

3 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Collons tiet, només una cosa:

QUIN ESTRÈS!


Si segueixes tot el que has dit, seràs el pacient amb millor higene oral que mai hagi vist.

El Crostó ha dit...

Ha, ha, ha, llavors no seré pacient teu?

Clara González Juidías ha dit...

Si segueixes amb el teu hàbit tòxic per excel·lència, acabaràs a les meves mans.