dilluns, 20 de febrer del 2012

Dança do Quadrado

Fins ara en l'apartat de música freak havíem posat cançons, en català, castellà i anglès, avui ens estrenarem en portuguès.

Brasil té l'honor de ser un dels països de referència en el món de la música, grans cançons i melodies de la música universal tenen origen, en aquest país, però com en tot, també hi ha un costat fosc, no gaire conegut, avui us presentem la “Dança do Quadrado”

L'any 2007, al carnaval de Diamantina, a Minas Gerais, alguns estudiants de la Unesp de Bauru van començar a cantar una cançó, que aviat es va convertir en èxit a la ciutat. Alguns nois de Belo Horizonte, van sentir la cançó i van decidir cantar-la durant les seves vacances a Porto Seguro, Badia. A l'animadora, Sharon Acyoli Arcoverde, li va cridar l'atenció, hi va veure potencial a la melodia, i va llançar amb èxit "Dança do Quadrado", presentat al públic en general en el “Caldeirão do Huck” popular programa de la televisió d'aquest país.

El vídeo creat amb el ritme funk, que té la tornada enganxosa "Cadascú en el seu quadrat", va ser publicat a Internet i en pocs dies era un dels més vistos. El moviment va cobrar força encara més amb la paròdia de "Kibe loco". Uns còmics brasilers força populars, precisament és aquest vídeo, el que us portem avui.