dissabte, 10 de desembre del 2011

Eduardo García Serrano, nou referent de la caverna


Eduardo García Serrano, s'està convertint en el nou referent de l'extrema dreta ultranacionalista espanyola. Fill de l'escriptor i periodista falangista Rafael García Serrano, va néixer a Madrid l'any 1956.
Va exercir de redactor en cap dels diaris falangistes El Alcalzar i La Voz del Progreso, abans d'incorporar-se Radio Intercontinental, on ha transcorregut la major part de la seva activitat professional. Actualment compagina la seva activitat radiofònica amb la seva participació en diferents programes del Grupo Intereconomía, especialment a El gato al agua.

Aquest personatge ha protagonitzat diversos episodis homòfobs. Al juny de 2006, va qualificar com "maricona vieja" a l'escriptor Antonio Gala, en resposta a un article d'aquest sobre les víctimes del terrorisme. En una línia similar, també el 2006, va definir com "maricón" el polític socialista Pedro Zerolo, al recriminar-li la seva actitud en política internacional.

Reconegut madridista, és tot un referent pels grups nazis merengues com els "Ultra Sur" a qui justifica i els reconeix l'autèntica essència de l'ésser espanyol.

Però sens dubte allò que l'ha fet popular i referent entre el feixisme hispànic, és quan el juny de 2010, en la vomitiva tertúlia del programa el gato al agua, va cridar "guarra", "puerca" i "zorra" a l'ex-consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, en analitzar la campanya de educació sexual que portava a terme la Conselleria que dirigia aquesta. Dies més tard, i després d'anunciar Geli que emprendria accions per via penal, García Serrano va demanar públicament excuses (amb la boca petita això si), retractant-se dels insults proferits.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El ultra y radical Julio Ariza Irigoyen le ha nombrado director de la Gazeta, tras quitar al anterior cargo que era de Fuerza Nueva de Blas Piñar.

García Serrano es el típico íbero de medio pelo que va de falangista/fascista cuando los verdaderos fascistas medían dos metros en alemania y se reían de los "parlanchines latinos de la falange como el enanito de Franco", según Hitler.

facha y tonto, un García Serrano al cuadrado.

Con Podemos me consta que irá a la cárcel él y su jefe de cabeza. Escoria humana.