diumenge, 25 de desembre del 2011

D'Intereconomia al Ministeri

Quatre ministres del nou govern de Mariano Rajoy eren tertulians d'Intereconomia, concretament del seu programa estrella la tertúlia nocturna El Gato al Agua.

Miguel Arias Cañete (Agricultura), José Manuel García Margallo (Exteriors), José Manuel Soria (Industria i doble de Jose Maria Aznar) i José Ignacio Wert (Cultura i Esports) passaven habitualment pels platós del grup més radical de la "Caverna mediàtica".

En un comunicat on la cadena demostra clarament la seva orientació editorial, Intereconomia exposa que perd "uns millors tertulians", però que Espanya "guanya uns bons ministres".

Aquesta cadena sempre s'ha caracteritzat per uns continguts molt agressiu amb tot allò que no li agrada, ja siguin polítics nacionalistes o progressistes o persones de diferent creença religiosa, són especialment homòfobs, els insults als qui no pensen com ells són habituals en els seus programes.

Des d'alguns mitjans de comunicació s'ha volgut vendre el primer executiu espanyol de Mariano Rajoy com a moderat i allunyat de l'ala més dura del PP, el fets i aquests quatre cafres ho desmenteixen.