diumenge, 25 de setembre del 2011

Creen una pàgina web per dissenyar esqueles "on line"



Dos joves germans bascos han creat una pàgina web que permet dissenyar esqueles "on line" de manera pràctica i senzilla per ser difoses immediatament a través del correu electrònic o de les xarxes socials.

Aitor i Eduardo Zulaica, son dos joves emprenedors de 22 i 20 anys, respectivament, que han fundat  l'empresa Otra Dimensión SL propietària de la pàgina web esquelasonline.com, que ofereix esqueles per un cost de 39 euros, molt per sota del que és habitual, ja que la mitjana del que costa una estampa en un diari és de 400 euros.

En la seva presentació diuen:

Aquest és un lloc per als vius ... i per als qui han estat a prop nostre!
Quan perdem una persona vénen moments d'incertesa, desconcert, dolor, records i molts interrogants.
Una de les primeres coses que cal fer és informar a moltes persones de la mort i el normal és no tenir ni cos ni força per agafar el telèfon.
Però internet i el correu electrònic ens permeten arribar a les persones en qüestió de minuts i aquestes al seu torn poden reenviar la notícia a altres coneguts.
Des d'esquelasonline.com et facilitem la creació d'esqueles i biografies, així com el seu enviament a totes les persones a qui vols informar en uns minuts.
Solen ser bons moments per recordar, escriure, revisar fotos i des esquelasonline.com pots escriure unes línies i compartir-lo amb les persones que van a recordar amb afecte.
Perquè si no haguessin existit no seriem qui som.
Escrivint sobre elles allarguem el seu record.

El web, facilita de manera senzilla i intuitiva, la possibilitat de crear una biografia del difunt amb fotografies i text, així com la compartició de les estampes a través del correu electrònic i de xarxes socials com Facebook o Twitter. Cal reconèixer l'audàcia d'aquests joves emprenedors bascos en un tema tant delicat com aquest.