dissabte, 27 d’agost del 2011

L'estelada de Cesc, barrejar esport i política

El Barça ha tornat a guanyar la Super Copa d'Europa, ja en van quatre, el partit no ha sigut del millors que ha fet el conjunt blaugrana però ha arribat a un nivell, que quan no juga bé també guanya.

Si busqueu informació del partit, anàlisi tècnica i altres coses segur que els mitjans especialitzats us en informaran millor. Nosaltres hem obert aquest post per parlar de les reaccions al gest del jugador del Barça de posar-se una estelada a la celebració:

La Caverna: Primer ha reaccionat amb la seva clàssica hipocresia, s'han posat com fieres, amb allò de barrejar política i esport, especialitat de la casa, tal com ja vam explicar en aquest post desprès del mundial, ells són els mestres d'aquesta barreja. Un cop embafats de demagògia, ha començat una campanya d’incitació a la violència contra Cesc que ha originat fins i tot una etiqueta a Twitter, #cescmuerte (quart tema més utilitzat a espanya la nit de la final) on molts dels comentaris son directament susceptibles d'aplicar el de codi penal.

La Junta del Barça: El President Rosell, i tota la seva junta, han amagat un altre cop el cap sota l'ala, i no han sortit, en cap moment, en defensa del jugador, davant la fúria desbocada d'odi, dels mitjans de comunicació cavernaris. No només a fallat el Barça, les autoritats esportives catalanes haurien d'haver sortit en defensa de Cesc i el seu dret a la llibertat d'expressió.

TVE3: Vergonyosa l'actitud de la televisió pública catalana, silenciant el gest d’un jugador català durant la retransmissió, i sobretot desprès al telenotícies on anuncien que donaran tots els detalls de la final, i començen a donar una sèrie d'imatges, que si Sandro riu (com si és vol fer una palla) de si aquest porta la copa així i l'altre aixà, que si el vestidor..... però cap referència a l'estelada, lamentable.

El Jugador: La reacció del jugador ha sigut la típica del catalanet acomplexat i ha demanat tres vegades perdó a traves de twitter. És curiós que per portar un drap (si, si, un drap) a l'esquena, triguis 3 segons a demanar perdó i per fotre el dit al l'ull (si estàs al bàndol espanyol) no ho hagis de fer i a sobre te'n mostris orgullós.

S'ha creat una etiqueta a  Twitter per comentar tot allò relacionat amb aquest afer: #CescEstalada