dimarts, 30 d’agost del 2011

Racisme anticatalà: Policies i bombers espanyols escridassen els catalans en els seus Jocs Mundials (WPFG)

La caverna espanyola ha escalfat tant l'ambient, que hi ha coses que comencen a ser insostenibles, la intolerància i la xenofòbia espanyola envers qualsevol cosa que sigui catalana, comença a ser preocupant.

L'ultim exemple que s'ha produït d'això, el trobem als Jocs Mundials de Policies i Bombers (WPFG) que se celebren a Nova York. Els polícies i bombers catalans van començar a fer una petita exhibició castellera, coronada amb una estelada, la reacció de la delegació espanyola va començar amb uns tímids crits de "fuera, fuera", desprès amb el popular càntic "Yo soy español, español, español", per al final del castell, ja cridar carregats d'odi "Hijos de puta".

Curiós concepte de la llibertat d'expressió que tenen els servidors públics espanyols, el bo del cas és que tot queda recollit en un vídeo gravat curiosament per representants de la delegació Hongaresa. Les imatges parlen per si soles



Com molt bé ha dit l'usuari del Racó Català Allavontes qui ha obert un fil a aquest fórumSi els catalans del vídeo fossin magrebins, xinesos, africans, o de qualsevol altra ètnia les imatges farien la volta al món.