diumenge, 24 de juliol del 2011

Es crea el primer llit pensat especialment per fer l'amor

La rutina és el pitjor dels problemes als quals s'enfronten multitud de parelles després de diversos anys de convivència. Existeixen mètodes per prevenir o solucionar el desencís romàntic que provoca la monotonia, però en molts casos l'avorriment, els dies ximples, les nits grises o les estones mortes poden evitar dedicar més atenció a la nostra vida sexual. Per recuperar la passió dels primers dies, podem començar redecorant el dormitori.

D'aquest tema n'entén, i molt, Margarita Bonita , una empresa catalana que va néixer el 2010 i que acaba de revolucionar el món de les relacions de parella creant una àmplia gamma de productes únics i exclusius, el disseny està pensat per afavorir al màxim les relacions íntimes. Els artífexs d'aquest projecte, Gener Romeu i Jaume Casteràs, no s'han rendit davant la crisi i pretenen d'aquesta manera ajudar a les parelles a fugir del conformisme i disparar les seves fantasies. Com? Descobrint les qualitats que s'amaguen sota l'aspecte d'un mobiliari aparentment convencional.

Darrere de cada un dels mobles desenvolupats per Margarita Bonita hi ha un procés de creació, proves i assaigs de gairebé dos anys. Per al desenvolupament de tots els seus projectes, la marca rep assessorament tècnic d'un equip de col.laboradors format per diferents professionals, des sexòlegs o metges fins a estilistes, passant per enginyers i decoradors. En la fabricació s'utilitzen materials de gran qualitat i es té en compte fins al més mínim detall de seguretat. Una important inversió en R + D que s'ha vist especialment reflectida en el seu producte estrella: el primera llit del món pensat, a més de per dormir, per fer l'amor

L'anomenada Movement Bed amaga al seu interior un sofisticat motor capaç de reproduir el ritme corporal al fer l'amor. El suport del llit està realitzat en diversos tipus de fusta, segons la mida i les necessitats del client, però la varietat pot anar des del tauler finlandès fins al hidrofugat, i disposa d'uns leds RGB que permeten crear diferents ambients. Així mateix, genera un sentiment de lleugeresa al practicar sexe, perquè l'esforç del moviment el fa principalment el llit, que compta amb diversos tipus d'intensitats. Així, ajuda en el joc eròtic a les persones amb trastorns d'esquena o que, pel motiu que sigui, tenen problemes físics.


Tenen també altres tipus de productes com el Secret Cube, un puf d'elegant disseny que amaga tot un món de plaers eròtics en el seu interior: un equip de música, leds, un mirall a la base i que és modula de manera que la parella deixi anar la seva imaginació...