dimecres, 20 de juliol del 2011

Camps dimiteix !!! ja era hora tros de mentider

El president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps (conegut amb el sobrenom de 'el curita') cedeix a les pressions i plega pel cas dels vestits, segons ha anunciat avui 20 de juliol en roda de premsa.
Camps en cap moment s'ha considerat culpable de la trama Gürtel i s'ha limitat a culpar el govern espanyol i l'oposició valenciana de difamar sobre ell. "Hem lluitat contra un sistema dur i brutal, un sistema que no trobarà en mi ni un euro més, ni un bé més que els que he declarat".
 La decisió arriba uns dies després que el jutge decidís obrir un judici oral contra Camps per un suposat delicte de suborn. Aquest dimecres s'esperava que acudís al TSJPV per declarar-se culpable i acceptar una multa però finalment ha anunciat la seva dimissió.

Des d'aquest modest blog poc podem afegir, només recomanar l'immens editorial que li dedica avui Vicent Partal a Vilaweb, titulat: L'adéu d'un sucursalista penós

Com ha "homenatge" i resum de la carrera política d'aquest mentider, demagog, populista, i anti-català, res millor que un gag de Polònia, que ja havíem posat anteriorment