dimarts, 7 de desembre del 2010

Triomf incontestable de La Masia

El plantejament esportiu del Barça, ha rebut el reconeixement mundial que encara li mancava. Tres dels jugadors formats a  La Masia, Messi, IniestaXavi, son els finalistes a la Pilota d'Or de l'any 2010.
Cal recordar que aquesta any aquest guardó és la unificació dels premis que atorgaven d'una banda la revista France Fotball i  de l'altre la FIFA.
És la tercera vegada a la història que tres jugadors del mateix equip aspiren al guardó, un fet que no passava des de l'AC Milan dels anys 1988 i 1989 amb la diferència que eren jugadors fitxats a cop de talonari i no formats a la seva escola de futbol de Milanello. Una vegada coneguts els candidats, no serà fins el 10 de gener quan se sabrà el guanyador del trofeu com a millor jugador del món.

Mentrestant un imitat ex-jugador del Madrid, format a La Fábrica, l'escola de futbol del club, ha sigut enxampat per les autoritats turques, conduint sota el efectes de l'alcohol. Resumint mentre La Masia acumula finalistes a la Pilota d'Or, Guti bufa en un altre tipus pilota.