dimarts, 20 d’abril del 2010

Josmar, el freak nostrat

Corria l'any 1998, i Toni Soler llavors director i presentador de l'irrepetible (insuperable i moltes altres coses positives) programa Malalts de Tele. Va tenir la brillant idea proposar un candidat català pel festival mes cutre i freak de l'univers: Eurovisión.
Soler es va avançar molt als Chikilicuatres, Karmeles posteriors, proposant de candidat al festival a Josmar amb la seva cançó És Superfort. L'home del tanga amb botes (la barretina vindria després). L'impacte va ser total a tot arreu, la cançó digne d'aquesta secció, inclús la van cantar des del balcó de l'Ajuntament de Manresa els jugadors de bàsquet del TDK Manresa, en la celebració del seu únic títol de lliga ACB.

4 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Si aquest ésser hagués nat a Eurovisión, segur que guanyem!

Anònim ha dit...

Recordo que abans d'anar a Dublín crec que era, on van muntar un escenari fora del recinte on es cel·lebrava el concurs, van presentar el tema a la plaça del Rei de Barcelona. Increïble, plena a vessar, el terra es movia dels bots de la gent (a sota hi ha les restes de la ciutat romana). Ara, he de dir que el festival més cutre i freak de la història sempre ha estat i serà el de la OTI.

Pere M ha dit...

Insuperable!

El Crostó ha dit...

@Sideralwish, no se si hagués guanyat però segur que ens ho hagues fet passar de puta mare.
@Anònim. Potser sí que és més cutre la OTI, que eurovisión, potser més endavant ho qüestiono amb una enquesta al blog.
@Per M, m'esforçaré per superar-ho