dimecres, 3 de novembre del 2010

LipDup Independència, amb música d'Obrint Pas

El mes de març parlàvem d'un nou fenomen a Internet anomenat LipDub, dèiem que és un tipus de vídeo que combina la sincronització de llavis i el doblatge d'àudio per a fer un vídeo musical.

El Passat 27 d'octubre és publicava a Youtube el LipDub, gravat a Vic, uns dies abans, amb la cançó  del grup valencià Obrint Pas, La Flama. L'argument per cohesionar la gravació era, ras i curt La Independència i aconseguir el record (certificat) de més participació en una gravació d'aquest tipus. El resultat és aquest, probablement molts ja l'haureu vist.



El vídeo ja ha aconseguit diverses fites, en una setmana, més de mig milió de visites i més de 14.000 comentaris (en moltes llengües), s'ha convertit en un fenomen internacional. Felicitats als promotors de la iniciativa, senzillament impressionant !!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Es genial la veritat que posa pell de gallina.

Visca la terra ||*||

Clara González Juidías ha dit...

Mira que últimament no puc mirar amb gran dedicació elcrostó perquè des del mòbil a Molins és bastant difícil i no havia vist aquesta última entrada..... per això et vaig dir el referent a aquest lipdub al twitter....


Está clar, en Jordi Medina se'n assabenta d'aquestes coses sempre.
Ja m'estranyava.... ;)


M'he de posar a fons quan tingui una estoneta a revisar totes i cada una de les entrades passades.

Per cert, lipdup perfecte!

Pere Massague Riu ha dit...

Porta ja mes de 638.000 entrades. Genial

Nou Barris ha dit...

Meravellós!