dissabte, 5 de desembre del 2009

Estafa en un Call TV

Ja varem parlar en aquest post d'una estafa feta per aquests programes de CallTv.
A la vida hi ha coses difícils però no impossibles. Això deu ser el que pensa ara Marisa Sandoval, ex participant del programa de Telecinco Mujeres y hombres y viceversa i actual presentadora d'un d'aquests programes a La Sexta.
Rubén, el concursant de Barcelona, va encertar el nom Asdrúbal i les 4 lletres, la A, la J, la M i la R, mentre enumera les lletres escollides a l'atzar (AJMR) la cara de la presentadora es va torçant com la torre de Pisa.
La presentadora treu del sobre el paper que conté les mateixes lletres que ha dit el concursant però en diferent ordre(JRMA) i ho ensenya tímidament a la càmera.
Sembla que no es pot creure el que acaba de passar.
Era altament improbable que un concursant encertés la sopa de lletres i, a més, les quatre lletres amagades al sobre.
Però res és impossible. De vegades a un li somriu l'atzar. Rubén acabava de guanyar 60.000 euros ... o això creien els espectadors.
La presentadora va sortir per la tangent dient que era una llàstima: no podia entregar-li el premi perquè havia d'haver dit les lletres en el mateix ordre en què es trobaven en el paper.
La productora ha assegurat que es va tractar d'un error humà de la presentadora (tot i que tot indica que estava rebent instruccions pel pinganillo) i que, per descomptat, el concursant rebrà els diners.

2 comentaris:

Clara González Juidías ha dit...

Vaya pilladaaaaaaaa!!

Quin timo!

Carlos ha dit...

m'en alegro pel noi. Que n'apreguin aquests...

Com algú ha dit x aqui casa, l'Emilio Aragon deu estar d'allò que se'n diu una mica enfadat...