dilluns, 6 de juliol del 2009

Concursos telefònics Televisius

La suposada tele seria Cuatro, ens va oferir un lamentable espectacle l'altre dia en un d'aquests programes (estafa?) de trucades telefòniques.
La presentadora (de nom Mencía), que estaria pensant en quants dels euros recaptats pel 905 anirien a parar al seu compte corrent, ensenya la combinació de lletres darrera la qual s'ocultava el pot, sense ni tan sols haver preguntat a la espectadora (María José).
Té una reacció bastant tonta: en adonar-se de la cagada s'ajup, en comptes de simplement amagar el paper o tirar-lo a terra.
El resultat és obvi. María José l'encerta, tornen els aplaudiments prefabricats i com en els jocs de nens, Mencía , amb cara de compromís, s'afanya amb un "la he enseñado, no vale" a improvisar una solució força compromesa:
"Bueno María José habla con producción ahora. Esto lo arreglamos de alguna manera, no te preocupes.".

Es desconeix si finalment producció va atorgar el premi a María José o si Mencía va acabar pagant el panell trencat traumatitzada per sempre cada vegada que hagi d'obrir un nou sobre.

I tot això va passar a la cadena del grup PRISA (Cadena Ser, El País, As, Cuatro Digital+) el grup periodístic que dona lliçons a tothom de que és bon periodisme o bon entreteniment, en el fons són igual de patètics que tots els altres.

El que és segur és que aquest fet alimentarà encara més les llegendes urbanes sobre aquests programes de "call TV", "piropos", emprenyades, caigudes, desmais, nervis i suposats estats d'embriaguesa de les seves presentadores.