diumenge, 8 de gener del 2012

El pes dels funcionaris: Països Catalans versus Espanya

Catalunya el País Valencià i les Illes Balears i Pituïses tenim moltes coses en comú. No només compartim una part important de la història, una llengua comuna i sobretot patim el mateix espoli fiscal.

Aquest mapa parla per si sol, un mapa on és posen els percentatges dels funcionaris, sobre el total de la població assalariada, a les comunitats autònomes espanyoles (en terminologia constitucional i casposa).

Resulta que oh casualitat! les tres comunitats, amb un percentatge més baix de funcionaris són per aquest ordre Catalunya, País Valencià i les Illes Balears i Pituïses

No sabem si entre els funcionaris s'inclouen els usuaris del PER a Andalusia i Extremadura, si no ho fan segurament és per que amb la gent que cobra aquest subsidi, els percentatges ja serien del tot escandalosos.

També podem concloure que quan parlem de Països Catalans també ens hi podem referir com a Països Espoliats

1 comentari:

Combatent ha dit...

Es vergonyós que després acusin les autonomies del dèficit. Per que no diuen la veritat? no els interessa que la gent sàpiga el que passa. El que haurien de fer és dir quines son les autonomies que han aportat el dèficit i no dir tant alegrement "TOTES".
No diuen que aquí a Catalunya paguem més pels carburants, paguem més impostos,...
I el que menys puc entendre veien aquest mapa es que la gent encara defensi pertanyé a un país com Espanya.
Perdoneu per deixar la meva opinió però l' indignació ja està apunt de passar a un altre estadi.
Fins aviat, i esperant viure en un país de veritat i no a la república bananera que és l'actual.

Salut i Visca la terra lliure.