dijous, 25 de febrer del 2010

Cotxes, nova revista

Ahir a les 12 del migdia és va presentar al Museu Olímpic i de l'Esport, la nova revista mensual del motor Cotxes, l'acte va comptar amb la presència de l'actual pilot de Formula 1, Jaume Alguersuari.

La revista serà dirigida pel periodista Joan Dalmau i combinarà informacions sobre cotxes, esports, motor i articles de serveis amb una òptica catalana. La periodicitat serà mensual i tindrà una tirada inicial de 20.000 exemplars
Segons el director general de Publicacions d'Alesport (empresa editora de la revista), Antoni Martínez, aquesta revista té un gran mercat potencial perquè a Catalunya es vénen 135.000 exemplars de revistes del motor al mes. “Sembla mentida que no hi hagués publicacions així”. El Grup Alesport edita, revistes tan populars com la setmanal "Solo Moto Actual", i les mensuals "4x4 Solo Auto", "Solo Bici", o "Solo Camión", entre d'altres, d'un total de 14 capçaleres.

És una bona notícia que una empresa potent del sector, aposti per una nova revista en català.

2 comentaris:

Pere Massague Riu ha dit...

Gran noticia. Demà, cap al quiosc

El Crostó ha dit...

Doncs ves en compte, aquesta setmana, ha sortit una revista molt semblant de grafisme que es diu "COCHES", i es en espanyol, de lluny semblen la mateixa revista.